Fennech

Bloggar om skönhet och mode

Sökmotoroptimering är mode inom digital marknadsföring

Om det finns det något mode inom digital marknadsföring så borde det absolut vara Sökmotoroptimering (SEO). Det är få tjänster det pratas om så mycket just nu som just Sökmotoroptimering. Alla vill tjäna mer pengar och göra fler och bättre affärer online, men det är verkligen få som vet hur man ska bära sig åt och vad som faktiskt ger effekt på sökmotorerna. Runtomkring finns det fullt med företag som gladeligen utger sig för att kunna både SEO och SEM. Den största anledningen är att webbyråer och marknadsförare måste utge sig för att kunna SEO för annars kommer inte kunderna vara intresserade. Jag hörde en framgångsrik företagare berätta för mig hur hans framgångskoncept varit i ett citat och det var ”fake it until you make it”. Det är just den frasen jag tror de flesta okunniga företag använder sig av för att hänga med i modet.

Jag fick höra talas om ett ungt, hungrigt men väldigt kompetent och erfaret företag som ligger i Borås. De heter High End Media Group och har hemsidan www.highendmedia.se. Där träffar man på fyra 40-åringar som har arbetat med digital marknadsföring i över 30 år tillsammans. De sätter alltid kunden i fokus och de ser verkligen till så att kunden alltid är nöjd och får avkastning på sina investeringar online.

Jag kan verkligen varmt rekommendera dessa ”killar” som jag vet kommer att göra allt för att deras kunder ska lyckas online med sin verksamhet. Gå in på deras hemsida och skicka ett meddelande till dem. De två minuter det tar att göra det, är väl värt tiden kan jag intyga.

Lägg till kommentar

Loading